Biztonsági ajtó

Ismerje meg az ANDRE'S biztonsági ajtót!

Az ajtók acélból kialakított tokból, és acélból készült rácsszerkezetből állnak, mely a felső zár működtetésével négy irányban, több ponton reteszel.

Az acél tokot rendkívül stabilan, a falba fúrt 20 cm mélyen elhelyezett húzott köracélok segítségével több ponton rögzítve a tokhoz hegesztünk. A tokot lehet beltéri és hőhídmentes kültéri kivitelben is kérni.

A rácsszerkezet az ajtóban 20x20x2 zártszelvényből, a tok 80x40x2 mm zártszelvényből készül. Az ajtó 30x30x2 mm vagy 40x40x2 mm zártszelvényből három mezőre osztott keretből áll és a MABISZ előírása szerint 100 mm vagy annál kisebb közökkel van megosztva.

A biztonsági ajtót esztétikus külső és belső borítás takarja, furnér ill. MDF a kért színre pácolva, lakkozva, kívánság szerint.

Az ajtót kiegészíti egy hagyományos kilinccsel ellátott zár. Külön kérésre speciális zárakat és cilinderbetéteket is ajánlunk.

Elképzeléseit telefonon, email-ben vagy egy személyes találkozó alkalmával egyeztetjük és véglegesítjük (átlagosan egy ajtó beépítése kb. 2-3 óra).

 

Árak:

Egyedi árazás alapján!

Fizetés: A megrendeléskor 50% előleget kérünk, a többit az ajtó beépítése, átadás-átvétele után.

NINCS REJTETT KÖLTSÉG !

Az ár magában foglalja:

Az ajtó legyártását, a helyszíni felmérést, az ajtó kiegészítőit (kilincs, kitekintő, zár takarók), a beépítést, a régi ajtó, ajtótok és törmelék elszállítását, a takarítást, a réz vagy matt króm sínt a küszöbön, a réz vagy matt króm seprűt az ajtólap alsó részén, a szigetelő gumit az ajtótokon.

Az árak rétegelt lemez borítással, MOTTURA zárral értendőek.

Választható: 100 féle marásminta (klasszikus és modern design), 5 000 féle színárnyalat (MDF borításhoz), 50 féle pác (furnér borításhoz), 70 speciális biztonság.

12 év garanciát vállalunk az ajtó belső mechanikájára (a több mint 20 éves ajtóink is ezidáig rendben működnek).

Zártestre, zárbetétekre: 2 év (Mottura).

Non-stop szervíz.

 

Az ajtó hő- és hangszigetelése

A jelenlegi energia árak miatt, nem elhanyagolható szempont, hogy az ajtó milyen hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik.

Bejárati ajtóink hő és hangszigetelése maximálisan megfelel az ezzel szemben támasztott követelményeknek. A biztonsági ajtó belsejében lévő szigetelő anyag megoldja a hang- és hőszigetelést, tökéletes illeszkedése biztosítja a huzatmentességet.

A rácsszerkezetet kitölti egy 5 cm vastag hang- és hőszigetelő anyag (Isover), így a hangszigetelése kb. 40-42 dB, a hőszigetelése kb. 1,89 K.

 

Minősítési fokozatok 

MABISZ 2. osztály - 3 perces áttörésgátlás (ezt senkinek nem ajánljuk, mert nagy a sikeres betörésnek a valószínűsége!)

MABISZ 3. osztály (III. Kat.) - 5 perces áttörésgátlás

MABISZ 4. osztály (II. Kat.) - 10 perces áttörésgátlás

MABISZ 5. osztály (I. Kat.) - 15 perces áttörésgátlás

 

AND 3, AND 5, AND 10, AND 15:
Az alapajtó minősítése: AND 3 - AND 5 teljeskörü mechanikai védelem. Az AND 10 és az AND 15 minősítésű biztonsági ajtók külső borítása alatt 2 mm-es acéllemez is található. Ezek az ajtók az olasz MOTTURA tollas-kulcsos illetve tollas-cilinderes zárral vannak felszerelve.

A biztonsági bejárai ajtók MABISZ minősítése több kategóriát is megkülönböztet! Ezt a kérdést sajnálatos módon a legtöbb esetben az ajtók (főleg az olcsóbb kategóriájú) bemutatásakor hiányosan közlik: „Az ajtó MABISZ minősített.” Mivel a MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) biztonsági skálája sokfokozatú, ez jelentheti azt is, hogy „Teljes körű mechanikai védelem alkotó eleme” minősítés esetén az ajtó maximum 3 percig áll ellen a betörési kísérletnek.

Sajnálatos módon még kevesebben tudják azt, hogy egy „3 perces” ajtó csavarhúzóval, 20 dkg.-os kalapáccsal, faékkel történő behatolási kísérletnek áll ellen 3 percig, míg egy „15 perces” ajtó esetén az alsóbb kategóriák eszközein felül méteresnél nagyobb feszítővassal, 1 kilósnál nehezebb kalapáccsal, hidegvágóval, és egy kifejezetten hangosnak nevezhető sarokcsiszolóval (gyorsvágó, flex) történik a betörési kísérlet, aminek 15 percig ellenáll a minőségi biztonsági ajtó!

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a két ajtó között nem csupán 12 perc behatolási időszükséglet a különbség, hanem könnyen lehet, hogy egy "3 perces" ajtónál alkalmazható szerszámkészlettel a "15 perces" biztonsági ajtón képtelenség áthatolni!

100% Magyar Termék!

A "magyar termék" nem pusztán önmagában álló minőség. Sokak számára egyfajta "brand", védjegy, ami szavatolja az áru minőségét, vagy más jellegű eszmei tartalmát.

Természetesen mindenki saját belátása szerint hozza meg fogyasztói döntéseit. Jó lenne azonban, ha a magyar termék vásárlása elsősorban nem ideológiai kérdés lenne, nem a politikai elkötelezettség függvénye. A növekvő nemzetközi versenyben egyszerűen fel kell ismernünk a helyi értékek fontosságát.

Támogassuk a hazait, a helyit, legyünk - így is - tudatosak a környezetünket, a társadalmunkat illetően.

 

Megrendeléseket teljesítünk

Budapesten illetve vidéken. Vidéki megrendelés esetén, most csak 140 Ft/km díjat számolunk fel, egyszeri oda-vissza úttal!

Kapcsolat:


    Telefonszám:

    Előfordulhat hogy a válasz e-mail a spam mappába érkezik. Kérjük, legyen kedves ellenőrizni, ha napokon belül nem érkezik válasz.